AYUNTAMIENTO DE MUSEROS
AYUNTAMIENTO DE MUSEROS

Els fulls de reclamacions dels consumidors i usuaris de la Comunitat Valenciana es troben regulats pel Decret 77/1994, de 12 d'abril, del Govern valencià.

Qui ha de tenir fulls de reclamacions?
Tots els establiments i professionals que comercialitzen béns o presten serveis, inclosos els serveis a domicili, de l'àmbit territorial de la Comunitat Valenciana.


Com són els fulls de reclamacions?

Els fulls de reclamacions estan integrats per un joc d'impresos: un de color blanc, un de color rosa, un de color verd i un altre de color groc.
Quan es faça ús d'aquests, el titular de l'establiment, una vegada complimentats, haurà de lliurar a l'usuari la còpia de color blanc, destinada a l'Administració, i la de color verd per a l'usuari. Així mateix, el titular de l'establiment es quedarà l'exemplar de color rosa a disposició de la inspecció i la groga destinada a l'establiment. El reclamant caldrà que presente o remeta l'exemplar blanc a l'Administració de Consum de la seua localitat o província.
Al full blanc, se li adjuntarà tota la documentació que fonamente la reclamació.

Com actuar per sol·licitar els fulls de reclamacions?
Els fulls de reclamacions se sol·licitaran a l’establiment subjecte de la reclamació. Aquest fet no té perquè provocar cap tipus d'enfrontament personal.

En cas de negativa, sol·liciteu la presència de la Policia Local, en telefonar al 961450037, o bé, de qualsevol altre cos policial, com ara Guàrdia Civil (961452369) o Policia Autonòmica (112), ja que tots ells tenen competència per intervenir en aquest sentit i redactaran un comunicat del fet, i a continuació, aneu a l’OMIC de la vostra localitat. Plaza del Castell, 1

46136 Museros 

 

Tel. 961441680

   Fax. 961444830   

CITA PREVIA

CALENDARIO FISCAL 2020
CALENDARIO FISCAL 2020.pdf
Documento Adobe Acrobat [141.6 KB]

CALENDARIO FIESTAS LOCALES 2020

Certif. acuerdo Pleno 22_10_19 festivida[...]
Documento Adobe Acrobat [317.0 KB]
DOGV. festiv. locales 2020.pdf
Documento Adobe Acrobat [1.7 MB]

PERIODO MEDIO DE PAGO A PROVEEDORES

De acuerdo con la legislación vigente, aquí se podrá consultar el cálculo del periodo medio de pago a proveedores por parte del Ayuntamiento de Museros.

Cofinanciado por el Ministerio de Industria, Energía y Turismo. Referencia: TSI-050100-2009-0167Comunicadnos las incidencias o dudas medioambientales que consideréis. En el momento que esté resuelta, os lo notificaremos.

VISITAS RECIBIDAS